Yhteystiedot

Lauri Wesslin
Puheenjohtaja
040-700 8146

Pasi Mäkinen
Varapuheenjohtaja
040-846 0787

Janne Nurmela
- juniorivastaava


Historia

Seuran perustajat toimittivat perustamiskirjat tarvittavine asiakirjoineen patentti- ja rekisterihallitukselle vuonna 1996. Seura perustettiin virallisesti 23.9.1996. Hoku Sei Kai tarkoittaa Pohjan tähden seuraa. Seuran koko toimintaan ennen perustamista ja sen jälkeen on vaikuttanut hyvin suurella panoksellaan sensei Yuji Matsuoi.

sensei3.jpg

Seuran kaikki vetäjät ovat saaneet oppinsa hänen kauttaan ja sama tieto on välitetty jo sadoille seuran toiminnassa mukana olleille lappilaisille harjoittelijoille.

Seura aloitti varsinaisen toimintansa tammikuussa 1997, jolloin aloitettiin mm. varainhankinta talkoovoimin sekä vetäjien omaehtoinen ja aktiivinen valmentautuminen. Seura hyväksyttiin Suomen Shorinjiryu karatedon jäsenseuraksi keväällä 1997. Ensimmäinen karaten peruskurssi pidettiin kevään 1997 aikana. Vuosien mittaan harjoiteltavia lajivalikoimia on lisätty ja tänä päivänä seurassamme on mahdollisuus harjoitella budotaitoa hyvinkin monipuolisesti.

Seuran logo kuvaa hyvin seuramme nimeä. Logossa on Pohjan tähti, seuran nimi, lappia kuvaava honka sekä tyylisuuntaa kuvaava reunus. Logon on suunnitellut Pirjo Pennanen.

logo_hoku_sei_kai_ivalo2.jpg

Seuramme perusperiaatteisiin kuuluu myös aktiivinen nuorison kasvattaminen perustajan ja Suomen pääopettajan linjoilla. Junioritoiminta on ollut mukana seuramme toiminnassa alusta alkaen.